Веломания

Switch to desktop

Black Friday в DragZone и Screambikes

За поредна година магазини DragZone ще направят в един ден драстично намаление на цените на велосипеди, части и аксесоари. Тази година това ще се случи на 20.11.2015г. (петък) от 9.00ч във всички магазини DragZone и електронен магазин Screambikes.eu.

Ето някои от акцентите в предстоящата акция:

Комплект фар Sigma Sport Speedster + стоп Hiro

Регулярна цена: 179лв
Промоционална цена: 139лв


Магазини DragZone ти дават възможност да се сдобиеш с перфектния комплект фар и стоп на атрактивна цена. Фарът Speedster чрез своята Power-LED технология е в състояние да генерира огромно количество светлина - до 230 лумена, има обхват от 80 метра, три режима на работа и вградена литиево-йонна акумулаторна батерия. Стопът Hero е лек и дискретен, със стилен дизайн и дълъг живот на батериите. Комплектът е лесен за монтаж, осигурява безопасност при нощно каране и те прави забележим в трафика през деня.

Седалка SMP Drakon

Регулярна цена:349лв

Промоционална цена:279лв

Drakon е разработена да отговаря на нуждите на спортисти и любители със средно широк таз. Седалката е подходяща, както за шосейни така и за планински велосипеди. SMPDrakon има корпус от карбон, подложка от еластомер и пяна, покритие от естествена кожа и релси от неръждаема стомана, което прави седалката лека и изключително здрава и удобна. С тегло от 285 грама, ширина от 138 милиметра и дължина от 276 милиметра. Седалката ти дава възможност да се насладиш на времето прекарано върху велосипеда, карането се превръща в удоволствие, а за спортните натури неминуемо трябва да кажем, че представянето се подобрява.

Раница Vaude Splash 20+5

Регулярна цена:159лв.

Промоционална цена:109лв.

Раницата Vaude Splash e перфектен партньор във всяко едно твое приключение. Лека и удобна, тя в никакъв случай няма да те предаде. Разполага със система за окачване Aeroflex, която представлява ултра-лека, стоманена, гъвкава рамка, тя осигурява не само облекчаване на теглото, но и предпазва гърба от изпотяване. Раницата притежава система за цялостно, бързо и лесно регулиране дължината на презрамките (F.L.A.S.H.). Vaude Splash има 20+5 литра вместимост, за да можеш да побереш всичко необходимо за своите приключения. Също така има и колан за кръста със странични меки профили, върху които са поставени джобове, притежава покривало за дъждовните моменти и има възможност за поставяне на хидратираща система. За всички колоездачи, скиори, пътешественици, авантюристи, които знаят от какво значение е теглото и комфорта. В магазини DragZone можеш да се сдобиеш със своя верен спътник Vaude Splash.

Тренажор Rhino Trainer Base

Регулярна цена:159лв.

Промоционална цена: 79лв.

Зимата идва но това не означава, че трябва да спрем да се движим и да спортуваме. За тези, които не искат да пропускат всекидневната тренировка с велосипед и за тези, които просто искат да се раздвижат за здраве,  DragZone   ти дава възможност да се сдобиеш с вело тренажор Rhino Trainer Base. Със своята триъгълна алуминиева рамка тренажорът стои стабилно върху всякаква повърхност, подходящ е за почти всички видове велосипеди, има и възможност за сгъване за по-лесно съхранение. Всички, които искат да поддържат добра форма по всяко време, заповядайте в магазини DragZone и вземете своя тренажор Rhino Trainer Base.

Амортисьорна вилка DVO Emerald DH 203mm 27.5"

Регулярна цена:2990лв.

Промоционална цена: 1999лв.

DVO Emerald е разработена от инженери с над 80 годишен опит в проектирането на амортисьрни вилки. Създадена  специално за спускане, тя предоставя на всички луди глави летящи по планинските склонове перфектен контрол за изключително представяне. Предназначена за 27,5 цолови капли, DVO Emerald разполага с въздушна пружина, 203 милиметров ход, карбонова торсионна арка “CTA” повишаваща здравината и подобряваща управлението, регулиране на висока и ниска компресия, регулиране на скоростта на обратния ход, 20 милиметрова ос , карбонова арка. С изобилието си от настройки тя дава възможност на всеки колоездач да изгради свой собствен стил на каране и да подобри представянето си.

Амортисьорна вилка X-fusion Metric RC 180mm/20mm Taper

Регулярна цена: 1490лв.

Промоционална цена: 999лв.

X-fusion Metric е предназначена за феновете на  Enduro, Freeride, Аll Мountain карането. За всички, които обича коравото каране, ценят здравината и издръжливостта и са готови да поемат по тежките планински трасета. Тя разполага със 180 милиметров ход, 20 милиметрова ос, конусен стержен, въздушна пружина и тегло от 2268 грама. Големият набор от настройки на X-fusion Metric RC дава възможност да я пригодиш към твоя стил на каране, за да изпиташ  максимално удоволствие от ездата.

Заповядай в магазини DragZone на 20.11.2015г., старт в 9.00ч, за да се сдобиеш с велосипед, части или аксесоари на изключително атрактивни цени. 

*Промоционалните цени важат до изчерпване на количествата.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version