Веломания

Switch to desktop

Спечели пътуване с Drag Zone до Пампорово за IXS Downhill Cup 2019

Хей, ти! Отбележи си 23 юни в календара! Датата е емблематична, защото за първи път в България ще се проведе кръг от престижното състезание iXS Downhill Cup 2019. Елитът на европейската Downhill сцена си дава среща в Пампорово, а надпреварата обещава да бъде по-интересна и оспорвана от всякога.

Естествено, ние в Drag Zone няма да пропуснем шанса да гледаме култовото състезание на живо в Пампорово, а за да бъде още по-весело решихме да вземем 40 от вас с нас!

Спечели пътуване за двама до Пампорово и гледай 5-ия кръг от iXS Downhill cup с екипа на Drag Zone.

Всичко, което трябва да направиш, за да спечелиш:

  1. Посети магазин на Drag Zone в София в периода 29.05 до 12.06.
  2. Попълни твоето име, телефон и мейл и ги пусни в урната на касата.
  3. Участието в томболата не е обвързано с покупка!
  4. Всеки може да участва! Без възрастови ограничения!*
  5. На 14.06 ще направим томбола на живо и ще изтеглим 20 човека, които ще спечелят екскурзия за 2-ма до Пампорово и ще гледат за първи път в България iXS Downhill Cup с нашия екип.

* Ако в томболата бъде изтеглен участник, който няма навършени 18 години, то той е длъжен да вземе със себе си пълнолетно лице.

Виж пълните правила на играта ТУК!

 

 

Последно обновена на Сряда, 12 Юни 2019 13:15

Посещения: 1856

Tест райд на нови модели електрически велосипеди DRAG

Безплатен организиран тест райд на електрически велосипеди DRAG ще се проведе в събота, 18-ти май от 10:00 часа на хотел „Хилтън“ в София. В DRAG твърдо стоим зад каузата за активен начин на живот и екологично чист транспорт.

Заповядайте в събота на шатрата на DRAG на алеята в дясно на хотел „Хилтън” , от страната на ул. „Астана”, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на новите модели електрически велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE.

Запишете се предварително за организираня тест райд като напишете 2-те си имена, час за тест и велосипед, който искате да тествате: http://bit.ly/DRAG-Test-ride

Последно обновена на Вторник, 07 Май 2019 14:26

Посещения: 4036

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version