Веломания

Switch to desktop

Голямото Коледно намаление в магазини DragZone

Този петък магазини DragZone и онлайн магазин Screambikes.eu обявяват традиционното коледно намаление. Датата е 12 декември и намалението ще е валидно за всички продукти – велосипеди, части, аксесоари. Отстъпките ще бъдат в размер на 12%, 24% и 36%.  Тогава магазини DragZone в София и страната ще бъдат с удължено работно време – от 9.30 – 20.00 ч.

Може да се възползвате от отстъпките и да поръчате онлайн и на Screambikes.eu.

Общи условия:

  • Голямото коледно намаление се провежда на 12.12.2014 г. в магазини DragZone България, DragZone Хиподрума, DragZone Център, DragZone Люлин, DragZone Младост, DragZone Варна, DragZone Сандански, DragZone Враца и на онлайн магазин Screambikes.eu
  • Поръчки онлайн могат да се правят до 23:59 ч. на 12 декември 2014 г.
  • Изключение от обявеното намаление правят продукти, които са обект на друго предварително обявено намаление.
  • Заявката през онлайн магазин Screambikes.eu ще се счита за валидна след получено потвърждение по телефона до 3 работни дни след подадената заявка.
  • Офертата е валидна за физически и юридически лица, посочили адрес за доставка на територията на България.
  • Може да се включите в промоцията и като закупите някои от продуктите на изплащане с 1% оскъпяване. Офертата е валидна за стоки и услуги от 150 лв. до 50 000 лв., като посоченият процент оскъпяване е на месец, при договор за 12 месеца. Може да се възползвате от тази услуга в магазини DragZone България, DragZone Хиподрума, DragZone Люлин, DragZone Младост, DragZone Варна, DragZone Сандански, DragZone Враца.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version