Веломания

Switch to desktop

Поддържай добра форма – сега с -25% по-достъпно

Намаление на пет ключови модела велотренажори от Tacx

Студеното време не бива да е повод да се откажем от добрата и качествена тренировка. Поддържането на спортната форма е удобно и възможно на закрито – с велотренажотите на Tacx.

Студеният сезон стартира с -25% намаление на пет от ключовите модела на производителя.

Тренажор Tacx Antares ролков

Ролките Antares – революционен принос към света на пистовите състезания. Дизайнът им е извисен до форма на изкуството. Конусообразните ролки осигуряват необикновена стабилност на движението. Баланс, концентрация, подобряване на техниката.


Тренажор Tacx Galaxia ролков

Като да усетиш движението по реалната пътна настилка. Спринтове, протягане на краката – без грам опасност от падане. Тези революционни ролки от Tacx се движат заедно с колоездача. Благодарение на кинетичната енергия, която се създава по време на ускорение, ролките на велотренажора се въртят напред. Когато скоростта се забавя – назад. Това е технология, патентована от Tacx.

Компактен в разглобен вид и удобен за транспортиране. Все пак, тренировките могат да се случват на всяко удобно за нас място.

Тренажор Tacx BLUE Matic

Рамката е проектирана така, че да стои стабилно върху всякакви повърхности, като същевременно издържа на всякакви натоварвания. Blue Matic е подходящ за капли с размери от 600 до 710 мм. Към кормилото на велосипеда се монтира лост – спомагателно средство за смяна на предавките, които са общо 10 на брой. Устройството разполага и със спирачна система, която е също така лесна за монтиране. Blue Matic има магнитна спирачка.

Максималното съпротивление е 700 Watt.

Тренажор Tacx BLUE Twist

Стабилна рамка, устойчива на големи натоварвания. Бутон, разположен на спирачката, сменя съпротивлението и 7 скорости за смяна. Лесна за монтиране спирачна система. С увеличаване „скоростта” на тренирането или превключване на по-висока предавка, се увеличава съпротивлението. Максималното е 650 Watt.


Тренажор Tacx BLUE Motion

Със солидни крака и с ключовото за бранда синьо се отличава рамката на Motion модела. 10 позиции регулират съпротивлението. Подходящ за капли с размер от 600 до 710 мм. Лесна за монтиране спирачна система и максимално съпротивление 950 Watt.

Велотренажори Tacx са налични в магазини DragZone Хиподрума, DragZone Център, DragZone България, както и онлайн на Screambikes.eu.

 

 

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version