Веломания

Switch to desktop

Благотворителна кампания на DRAG и Фондация „Сийдър“

 

От 01.02.2018 при закупуване на велосипед от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” Вие ставате благодетел на фондация „Сийдър“. Фондацията предоставя 24-часова индивидуална грижа на 70 деца и младежи в неравностойно положение и професионална подкрепа за 35 младежи и техните семейства в градовете Кюстендил и Казанлък. По-голямата част от децата и младежите в центровете на фондацията са с различна степен на интелектуални и/или физически увреждания.

Тези хора имат постоянна нужда от грижа, терапия и любов. Фондация „Сийдър“ им осигурява всичко това, а с участието Ви в тази кампания, Вие също ставате част от това добро.

Със закупуването на велосипед от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” Вие дарявате 5лв. „Веломания” ЕООД  - производителят на велосипеди DRAG - удвоява тази сума и общото дарение на закупен велосипед възлиза на стойност от 15лв.

Набраните средства ще бъдат използвани за терапевтични грижи за деца и младежи с тежки физически увреждания. С Вашата подкрепа фондацията ще осигури възможно най-добро качество на живот за децата с комплексни увреждания.

Средствата и отчет за кампанията ще бъдат предоставени в края на май 2018, когато екип на DRAG ще посети къщата в Казанлък и ще запознае децата с колоезденето. Всички благодетели са поканени да присъстват на събитието.

Повече информация за фондация „Сийдър“ може да намерите на www.Cedarfoundation.org, а повече за блготворителната кампания може да прочетете тук! 

Благодарим за добротата Ви, с която дарявате тези, които имат нужда от нея.

 

 

Вижте повече за Лимитирана серия детски велосипед Drag Hardy Junior 24" и Лимитирана серия детски велосипед Drag Hardy Junior 20"

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version