Веломания

Switch to desktop

Годишна среща на дилърите на Веломания - презентация на новите продукти за 2013

Ежегодното представяне на новите продуктови линии на марките, представлявани за България от Веломания ООД, се състоя на 8-и Декември в хотел Hilton в София. Изложените артикули на Shimano, Drag, Tern, Trek, Giro, Bell, Fizik, Animal, Schwalbe и още много други превърнаха балната зала на хотела в истински шоурум. Още във фоайето поканените участници бяха посрещани от ефектен ретро-велосипед. Топ-моделите на марката DRAG и сгъваемите велосипеди Tern в коридорите пред залата бяха на разположение както на посетителите на семинара, така и на гостите на хотела. На особено внимание се радваха моделите Bluebird за шосе и писта.

Колегите от Веломания представиха в детайли новите линии на фирмите-производители на някои от най-популярните части и аксесоари в България. Иван Михайлов презентира новите продукти на фирмите от портфолиото на Веломания. Продуктите на Shimano бяха представени от Веселин Стоилов и Емил Иванов. Николай Христосков разгледа новите тенденции и продукти във велосипедното облекло и екипировка.

Продуктовата линия на Drag за 2013 включва актуализации на някои от най-популярните модели и нови, смели цветови решения и графики.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version