Веломания

Switch to desktop

Благотворителна кампания на DRAG и Фондация „Сийдър“

Драгомир Кузов (изпълнителен директор на „DRAG Bicycles“) връчи чек от събраните средстава от благотворителната кампания (на стойност 4050лв.) на Александрина Димитрова (изпълнителен директор на „Cedar Foundation“).

Благотворителната кампания стартира на 01.02.2018.  При закупуване на велосипед от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” ВИЕ станахте благодетел на фондация „Сийдър“.

Със закупуването на велосипед от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” ВИЕ дарихте 5лв., „Веломания” ЕООД – производителят на велосипеди DRAG – удвои тази сума и общото дарение на закупен велосипед възлезе на стойност от 15лв. С общо 270 продадени велосипеда от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” ние ЗАЕДНО събрахме 4050лв.

Набраните средства ще бъдат използвани за терапевтични грижи за деца и младежи с тежки физически увреждания. С Вашата подкрепа фондацията ще осигури възможно най-добро качество на живот за децата с комплексни увреждания.

Остава да посетим къщата в Казанлък и да запознаем децата с колоезденето. Всички благодетели са поканени да присъстват на събитието, което ще организираме съвместно със „Cedar Foundation“ на пролет 2019г. Благодарим Ви! 

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version